World For Work

World For Work heeft oog voor beide kanten van de arbeidsmarkt.

Het MKB was de afgelopen tien jaar de grote banenmotor van de Nederlandse economie. Toch worden werkgevers in het MKB nog vaak over het hoofd gezien. Door ambitieuze werkzoekenden maar ook door de overheid. World for Work heeft wel oog voor hun specifieke wensen en behoeften. Wij combineren de kracht van kleine en middelgrote werkgevers door oplossingen te bieden die nu alleen voor grotere werkgevers zijn weggelegd.

We helpen hen bij de presentatie op de arbeidsmarkt, stimuleren het investeren in scholing en opleiding en begeleiden werknemers van werk naar werk. En we brengen ze in contact met werkzoekenden die ze zelf moeilijk kunnen bereiken. Ons doel: betere aansluiting van vraag en aanbod, zodat de beschikbare arbeidskracht optimaal wordt benut. Terwijl de eerste generatie babyboomers al met pensioen gaat, is dat geen overbodige luxe.

Bent u werkgever in het MKB en gelooft u ook in de kracht van samenwerking? Meld u dan nu aan als deelnemer van World for Work. Deelname is gratis, u betaalt alleen voor het gebruik van extra diensten.

Bedrijf(*)
Invalid Input

Voornaam(*)
Vul hier uw naam in.

Achternaam(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoonnr(*)
Invalid Input

Aantal werknemers(*)
Vertel hoe groot uw bedrijf is.

  

Volg ons

Contact

  • Adres: Papiermolen 14-24 
    3994 DK te Houten
    The Netherlands
  • Tel: 088 00 345 55